Support » Plugin: WordPress Slider Block Gutenslider » Chrome v83 issues with dots and arrows

  • Resolved davidfreeman01

    (@davidfreeman01)


    Hi,

    The Guttenslider settings for dots and arrows don’t appear to be working with Chrome 83. I’m facing a few issues:
    – on mobile I get large overlapping dots on chrome version 83.0.4103.83
    – if I turn dots off the setting is ignored
    – if I turn arrows off the setting is ignored

    As all the styles are in-line I can’t override this with a css media query.

    Can you suggest some solutions to get working correctly on Chrome either to get correctly sized dots or turn dots off (until a fix for sizing is available)?

    Appreciate your help
    Thanks
    David

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author eedee

    (@eedee)

    Checked out your site. And for me it looks like this:

    https://nx5024.your-storageshare.de/s/42MnsqMRnb9ANSj

    on chrome 83.0.4103.61

    are dots enabled or disabld on your site? and arrows?

    Plugin Author eedee

    (@eedee)

    Please check out version 4.0.4 we fixed dot and arrow display in the free version there.

    Thanks for getting back to me.

    I should have added the detail that is works fine when emulating on desktop. I get this issue on a Galaxy S20+ (I also see the issue on Guttenslider site)

    I have installed version 4.0.4 and can now turn the dots off which is great as it get round the giant dot issue.

    As an fyi when dots are on I still get large dots on on Chrome using an a Galaxy s20+ (fine on desktop chrome using dev tools to view mobile). Also it might be useful for you to know that changing the dot size has no impact on the Galaxy s20 (but does change on desktop chrome and dev tools mobile view).

    I attached a screenshot from my S20 via this wetransfer link https://we.tl/t-sutJxZH9Df

    Hope this helps
    Thanks
    David

    Plugin Author eedee

    (@eedee)

    can you try changing the theme and see if the issue stays? I mark this as resolved anyhow.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Chrome v83 issues with dots and arrows’ is closed to new replies.